onsdag 14 maj 2014

Våra små busar !

Man märker att Sky och Snow inte va något par när de kom! för nu har Sky och Playn hittat varandra :D så gulligt att se, så vi hoppas inte de blir för mycket bråk, då måste vi hitta minst en hona till!
för Snow är rätt bråkig, mot de flesta! så vi hoppas de lägger sej! annars kanske vi måste hitta 2 honom till, en till Mini och en till Snow, fast man vet ju inte om de hittar någon bara för att de kommer 2 nya tjejer, men vi tar en dag i taget :D
först skall vi bygga voljären! Och de kommer jag uppdatera här när de är på gång! :)

De har börjat busa när det är dags att gå å lägga sej, då vill de inte flyg in alla gånger. men igår stängde vi inte utan lät de vara öppen och en liten lampa tänd, så då va även sky inne i morse fast hon inte ville flyga in igår! Men de överlever ju ändå :) det är skönt att de är fria, men det är ändå skönt att det är inne på nätterna så man inte råkar trampa på dem, eller släppa ut dem på ställen de inte skall vara på... ;)

Broccolin jag hängde in i går, va de Snow som attackerade först :)
idag hängde jag in kattgräs vi odlat själva. får se om de är omtyckt, då kommer de hängas upp mer. för jag har gjort en stor kruka med de ! :) + en liten mindre :D skönt att kunna hänga in lite i taget :)

så får vi se hur de gillar de ! om inte annat så lär de väl sej :D de brukar ju vara lite läskigt när det är nya saker ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar